A guía Rianxo cociña o mar, dispoñíbel en PDF para a súa libre descarga

28 Febreiro 2020

O sector hostaleiro de Rianxo e o Concello seguen a xuntar forzas en materia de promoción turística e gastronómica. E fano achegando aos internautas a súa guía de receitas da gastronomía local, unha exhaustiva escolma culinaria que recolle algunhas das mellores e máis auténticas maneiras de preparar os produtos que chegan ao porto rianxeiro, cuxa primeira edición data de outubro de 2016.

A guía Rianxo cociña o mar é unha publicación de case un centenar de páxinas feita coas destacadas contribucións dos hostaleiros do concello que tamén achega unha xanela de renovación, acubillando un feixe de creacións que dan unha viraxe á tradición e que, en palabras do Concello, “teñen a capacidade de reinterpretar a elaboración dos produtos locais”.

A guía de receitas está xa dispoñíbel na Rede, en formato PDF, para quen queira descargala. Inclúe receitas tradicionais dos hostaleiros e, a partir da páxina 34, receitas dos cociñeiros profesionais. Complétase, como dixemos, cun capítulo adicado á innovación culinaria (a partir da páxina 48), coa guía de locais participantes, coas biografías dos cociñeiros participantes e cun capítulo adicado aos recunchos do mar rianxeiro.

Outros artigos

O Concello de Rianxo aprobou 1º Plan Estratéxico de Subvencións

O Executivo de Julian Bustelo aprobou esta semana o primeiro Plan Estratéxico de Subvencións do Concello de Rianxo. Segundo fixo saber o equipo de Goberno, o Plan, que afecta ao período 2024-2026, supón a mobilización de 90.000€ anuais para axudar e facilitar...

+

Publicidade

Revista en papel

Opinión

“Una bella cierta historia de amor” – Manuel Domínguez

“Una bella cierta historia de amor” – Manuel Domínguez

Todos sabemos que la historia de Romeo y Julieta es una novela, de W Shakespeare Pero la hermosa historia de amor entre Pedro I rey de Portugal y la gallega, Inés de Castro, es realmente dolorosamente y admirablemente cierta Por temor a que los hijos de Inés,...