CONGALSA comprométese con levar a alimentación saudábel ás nosas casas a través da fórmula Nowtural

11 Abril 2022

CONGALSA vén de compartir detalles sobre unha das súas grandes apostas en materia de alimentación saudábel: o selo Nowtural, definido pola empresa pobrense de produtos do mar como “unha maneira de coidarnos fácil e respectuosa co medio ambiente”. Trátase, máis en detalle, dunha gama de produtos deseñada para facilitar o consumo das 3-4 racións de peixe semanais recomendadas polos expertos en nutrición.

Nowtural propón unha axenda alimentaria semanal formada por tres pratos de peixe con guarnicións sas e equilibradas e tres hamburguesas aderezadas con “ingredientes orixinais e sorprendentes”, salientan fontes da empresa con sede principal no Polígono da Tomada, engadindo que se trata de “receitas cen por cen naturais e libres de aditivos, especialmente deseñadas para cumprir cos criterios nutricionais fixados polas autoridades en referencia á inxesta diaria de sal e graxas; son pratos perfectos para confeccionar unha dieta rica en proteína de alto valor biolóxico, baixa en graxas saturadas e fonte de vitaminas e minerais esenciais para o bo funcionamento do noso organismo”.

Ademais, a proposta de valor que CONGALSA quere trasladar con Nowtural non se cingue só á alimentación saudábel senón que fai fincapé no compromiso da empresa coa sustentabilidade; de feito Nowtural utiliza materias primas certificadas MSC, procedentes de pesqueiras sustentábeis, e preséntase nun packaging cen por cen libre de plástico que combina materiais reciclábeis e aptos para compost. Julio Simarro, director de Mercadotecnia e Vendas de CONGALSA, defínea como ”unha proposta diferencial e esixente, pensada para conectar coas necesidades e preocupacións do consumidor actual”.

Produtos finalistas dos Excellence Global Awards

CONGALSA confirmou tamén que volverá á feira Seafood Expo Global que este mes de abril celebrarase en Barcelona do 26 ao 28, presentando un portfolio consolidado de referencias tanto para o sector da hostalería e a gastronomía como para o retail. Entre eles destacará Nowtural, cuxos produtos foron seleccionados como finalistas dos Seafood Excellence Global Awards, que recoñecen as mellores contribucións do sector a nivel internacional, valorando aspectos como a innovación, a conveniencia, a saúde e a nutrición, o packaging e a gama de produtos.

Outros artigos

Ribeira acollerá unha vixilia de 24 horas en apoio ao pobo palestino

Esta mañá presentouse no Ateneo Valle-Inclán de Ribeira a vixilia solidaria de 24 horas convocada polo colectivo Somos Refuxio do Barbanza, en apoio ao pobo palestino e en denuncia do xenocidio que sofre baixo a ocupación israelí. Ao acto de presentación asistiron a...

+

Publicidade

Revista en papel

Opinión

“O océano non ten fronteiras” – Antón Luaces

“O océano non ten fronteiras” – Antón Luaces

Cando en novembro pasado se clausurou en Vigo a segunda edición do Foro Galicia de Sostibilidade Global de Produtos do Mar,  remarcouse esta carencia de fronteiras para salientar o empeño en lograr unha economía oceánica sostíbel como basamento da apicación das...

“O bispo demérito” – Xulio Xiz

“O bispo demérito” – Xulio Xiz

O bispo demérito (sic) de Alcalá de Henares, vén de relacionar a "discapacidade psíquica, intelectual ou física" (considérome afectado directo) cunha "herdanza do pecado" e a estas alturas aínda ninguén lle retirou o carné de conducir fieis, mitigar males ou redimir...

O Barbanza
Resumo de privacidade

Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerche a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacénase no teu navegador e realiza funcións tales como recoñecerche cando volves á nosa web ou axudar ao noso equipo para comprender que seccións da web atopas máis interesantes e útiles.