Fin de semana soleada e temperatura agradable

26 Febreiro 2021

O sábado a comarca e Galicia quedará na influencia das altas presións situadas ao norte da Comunidade. Agárdase unha xornada de ceos pouco nubrados ou despexados, agás no norte de Lugo, onde predominarán as nubes baixas, con algún orballo illado pola mañá; néboas matinais no interior. As temperaturas non experimentarán cambios significativos chegando ós 21 graos o sábado e baixando lixeiramente o domingo. O vento soprará do nordés, con intervalos fortes no litoral da Coruña e Lugo.

Altas presións de 1040 mb entre Inglaterra e Francia. Baixas presións de 1005 mb entre Canarias e o norte de África.

Atención para sábado: Vento do nordés forza 7 entre Estaca de Bares e Fisterra.

NO NOSO MAR O SÄBADO: Vento do nordés á mañá e á noite e do norte á tarde, forza 2 a 4 á mañá e á tarde e 3 a 5 á noite. Marusía. Visibilidade boa. Mar de fondo do noroeste á mañá e á tarde e oeste á noite, con ondas de 2 a 3 metros á mañá e á noite e 2.5 a 3.5 metros á tarde.

Mareas


Muros
Hora*Altura
Preamar04:003.9 m
Baixamar10:160.4 m
Preamar16:253.7 m
Baixamar22:210.5 m
Vigo
Hora*Altura
Preamar03:523.8 m
Baixamar10:060.5 m
Preamar16:153.7 m
Baixamar22:150.5 m
Vilagarcía
Hora*Altura
Preamar03:563.8 m
Baixamar10:110.4 m
Preamar16:203.7 m
Baixamar22:200.5 m

Cámaras web da comarca  (algunha pode nun funcionar puntualmente)

Outros artigos

Xoves 17, brétemas costeiras con ceo aberto e baixa da temperatura

Galicia irá perdendo progresivamente a influencia anticiclónica. Con esta situación, agárdanse brétemas costeiras e bancos de néboa en zonas do interior, que darán paso a ceos máis abertos na metade sur. As temperaturas sufrirán un moderado descenso, especialmente as...

+

Mércores 16, O Carme, teremos sol e temperaturas altas

Este mércores, día da Virxe do Carme, Galicia estará baixo a influencia dun anticiclón que traerá consigo condicións de tempo estable, con predominio de ceos despexados e temperaturas suaves. Durante as primeiras horas do día, prevense brétemas nas zonas costeiras do...

+

O programa Saudade puxo en valor a gastronomía do Barbanza

Este luns 14 de xullo celebrouse no Barbanza a primeira xornada de Saudade, evento organizado por Turismo da Deputación que reúne en diferentes puntos da provincia a 13 chefs con máis de 20 estrelas Michelín do 14 ao 15 de xullo co obxectivo de promocionar o sector...

+

Publicidade

Castiñeiras

Revista en papel

Opinión

O Barbanza
Resumo de privacidade

Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerche a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacénase no teu navegador e realiza funcións tales como recoñecerche cando volves á nosa web ou axudar ao noso equipo para comprender que seccións da web atopas máis interesantes e útiles.