Ambar comeza unha formaciĆ³n sobre industria alimentaria para xente nova

17 Xaneiro 2022

Este luns 17 de xaneiro deu comezo no centro de recursos da AsociaciĆ³n Ambar a formaciĆ³n OperaciĆ³ns auxiliares de elaboraciĆ³n na industria alimentaria. A actividade, destinada a persoas con diversidade funcional menores de 30 anos, busca mellorar a sĆŗa empregabilidade e ten como obxectivos promover a sustentabilidade e a calidade no emprego e favorecer a mobilidade laboral, amais de reforzar as competencias profesionais da xente nova non ocupada e non integrada nos sistemas de educaciĆ³n e promociĆ³n.

A presentaciĆ³n foi encabezada por Milagros Rey, presidenta de Ambar; Ɓngeles Sampedro, tĆ©cnica de emprego inclusivo de Ambar e coordinadora do proxecto; Daniel Tojo, orientador laboral de Ambar; e InĆ©s Abad, docente da formaciĆ³n.

Esta formaciĆ³n, desenvolvida no centro que a asociaciĆ³n ten en Ribeira, Ć© posĆ­bel grazas ao financiamento da FundaciĆ³n ONCE concedida na convocatoria Uno a Uno e enmĆ”rcase no Programa de Emprego Xuvenil do Fondo Social Europeo O FSE inviste no teu futuro.

Sobre a formaciĆ³n

Esta formaciĆ³n totalmente gratuĆ­ta estĆ” destinada a ocupaciĆ³n de persoal de almacĆ©n, carretilleiro ou carretilleira, auxiliares e operarios da industria alimentaria. ContarĆ” cunha fase teorĆ­a e outra prĆ”ctica nun posto de traballo en empresa. Ademais inclĆŗe unha bolsa de asistencia de 9 euros ao dĆ­a na fase teĆ³rica e posibilidade de transporte adaptado.

Outros artigos

ļ€¾

Publicidade

ļ‡Ŗ

Revista en papel

ī„

OpiniĆ³n

“La derecha no muerde”. JosĆ© Castro LĆ³pez

“La derecha no muerde”. JosĆ© Castro LĆ³pez

Hace un aƱo, el presidente SĆ”nchez cumplimentĆ³ a Giorgia Meloni, jefa del Gobiernode Italia, en visita protocolaria. Ambos intercambiaron palabras amables y elogiosmutuos -diplomacia de libro-, hablaron de problemas comunes, como la inmigraciĆ³n -curiosamente ahora...