Comeza un novo curso de cociña en Porto do Son

06 Outubro 2020

Dende este luns até o 9 de outubro (en horario de 16.30 a 20.30 horas) celébrase en Porto do Son, no Viveiro de Empresas, un curso gratuíto de cociña que pon o foco nun ámbito concreto da actividade hostaleira: a especialidade en tapas e pinchos.

Trátase dunha contribución formativa de 20 horas enmarcada nas accións que se están a desenvolver dende o Concello para potenciar o sector, dando así continuidade a outros cursos xa celebrados este ano, como o de manipulación de alimentos (10h) e o de alerxias e intolerancias alimentarias (30h). 👌🙂

Outros artigos

O arcebispo confirma a un grupo de mozos en Portosín

O arcebispo de Santiago de Compostela, mons. Francisco Prieto, confirmou a un grupo de mozos na Parroquia de San Sadurniño de Goiáns, no municipio de Portosín esta fin de semana. Os confirmados procedían, ademais desta Parroquia, de San Pedro de Muro, San Vicente de...

+

Publicidade

Revista en papel

Opinión

“Un poeta llamado Sémper”. Xosé Antonio Perozo

“Un poeta llamado Sémper”. Xosé Antonio Perozo

El mimetismo positivo del correligionario con el líder es un fenómeno en desaparición. Puede ser debido a dos circunstancias. Una, la falta de carisma de la mayoría de los dirigentes políticos de nuestros días. Dos, la proliferación y diversificación de sus presencias...

“Mi Buenos Aires querido…”. José Castro López

“Mi Buenos Aires querido…”. José Castro López

Mientras escribo suena “Mi Buenos Aires querido” en la voz de Carlos Gardel, elinmortal interprete del tango, la expresión artística única que refleja la identidad deArgentina y de su gente.Mi primera noticia de Buenos Aires se remonta a la ya lejana infancia cuando...