Máis dun cento de persoas degustaron os produtos típicos do Entroido elaborados no Obradoiro de Emprego de Boiro

28 Febreiro 2020

O alumnado do Obradoiro de Emprego en Hostalería Boiro III organizou na mañá deste venres 28 de febreiro un evento gastronómico ligado á gastronomía típica do Entroido. A cita foi no local multiusos do Mercado Municipal e nela, o alumnado-traballador de Operacións Básicas de Restaurante-Bar serviu cafés e doces típicos destas datas elaborados polos estudantes que cursan a modalidade de Operacións Básicas de Cociña. Houbo filloas, orellas e unha destacada selección de sobremesas, amais de cafés e chocolates. Na degustación participaron numerosos veciños (máis dun cento de persoas, as que se achegaron entre as 11.00 e as 14.00 ao devandito local multiusos).

Como lembraremos, o Obradoiro de Emprego en Hostalería Boiro III comezou no mes de outubro e conta con dúas modalidades, Operacións Básicas de Cociña e Operacións Básicas de Restaurante-Bar, acubillando oito alumnas e alumnos en cada unha das especialidades. Está co-financiado pola Iniciativa de Emprego Xuvenil e o Fondo Social Europeo e promovido polo Concello de Boiro, e emprega, cun contrato para a formación e o aprendizaxe a mozos e mozas de entre 18 e 30 anos de Garantía Xuvenil.

Outros artigos

Publicidade

Revista en papel

Opinión

“Enfermedades terminales”. José Manuel Pena

“Enfermedades terminales”. José Manuel Pena

Estos últimos días las visitas al hospital fueron frecuentes para acompañara un buen amigo que se encuentra viviendo unos difíciles momentos por sudelicado estado de salud. Esta circunstancia me abrió un poco más los ojos ala realidad del sufrimiento, el dolor, el...

“Mellor é falar”. Luís Celeiro

“Mellor é falar”. Luís Celeiro

Moitos dos lectores lembran como era aquelo de chamar por teléfono aos parentes deMadrid ou de Barcelona, ao noivo de Lleida ou de Cádiz, ao veciño emigrante en Suíza ou encalquera lugar industrial de Alemaña. Moitos aínda se acordan hoxe daquel teléfonoparroquial que...