O Club Baloncesto Noia perdeu fronte ao PorriƱo (55-62)

24 Novembro 2021

Merecida derrota do Berberecho Noia que en ningĆŗn intre foi capaz de impoƱer seu xogo diante do conxunto de PorriƱo, que se mantivo por diante no electrĆ³nico durante todo o encontro con pequenas vantaxes.

Nos primeiros minutos o acerto no tiro exterior de ambos conxuntos manterĆ­a a igualdade chegando co resultado de 13 a 16.

No segundo parcial os visitantes foron quen de ter mƔis paciencia e encontrar os mellores lanzamentos e chegar o descanso 26 a 31.

Tralo paso polos vestiarios os locais reaccionaban e axustaban o marcador para situarse catro puntos por debaixo. Pero nos Ćŗltimos dez minutos o rebote foi de dominio visitante impedindo la remontada dos noieses e chegar ao definitivo 55-62.

Polos locais o mĆ”is destacado foi Manu con 12 puntos. Con esta derrota os noieses descĆ³lganse dos postos altos da tĆ”boa.