No Barbanza detectados 10 positivos entre os PCR feitos nas empresas agroalimentarias

12 Xaneiro 2021

O cribado realizado polo Servizo Galego de Saúde (Sergas) a semana pasada a traballadores da industria agroalimentaria da comarca do Barbanza desvelou 10 positivos en covid-19 asintomáticos.

De acordo con datos da área Sanitaria de Santiago-Barbanza, neste cribado participaron un total de 4.532 persoas das 5.141 que foron citadas, polo que a participación alcanzou o 88,15 por cento. Así, a decena de positivos por coronavirus detectados por estas probas, centradas na industria agroalimentaria, implica unha positividade do 0,22 por cento.

Outros artigos

A comunidade da Creba recibe formación en seguridade viaria

A Asociación Saúde Mental A Creba, entidade inclusiva e integradora que traballa nas comarcas de Barbanza e Muros-Noia, vén de realizar unha nova actividade encaixada no Programa de Educación e Saúde Comunitaria na que participaron os centros da Creba. Desta volta, a...

+

Publicidade

Revista en papel

Opinión

“A vivenda” – José Manuel Pena

“A vivenda” – José Manuel Pena

É un ben de mercado para o negocio particular ou un dereito básico, fundamental e humano, como pode ser a educación, a sanidade, a prestación por desemprego ou a xubilación? A vivenda, en Galicia e no resto de España, continúa sendo un negocio e un ben de...

“A forza da gratitude”. Luís Celeiro

“A forza da gratitude”. Luís Celeiro

Daquela, hai algo máis de cincuenta anos, algúns dos aldeáns e aldeás das aldeas de Lugochegaban ao Instituto para abrir as portas do futuro, pechadas a cal e canto para os fillos daMariña, para os das montañas da Fonsagrada, dos Ancares, do Courel e da Lóuzara...