A ribeirense FRINSA desembarca en París

A conservera Frinsa, considerada como un dos maiores fabricantes europeos de túnidos e mariscos en conserva, inicia a súa expansión internacional co desembarco das súas conservas premium tras a apertura da súa primeira tenda en París.
A compañía abre a súa primeira tenda ‘A Conserveira’ fóra de España e supera a decena de establecementos da marca, que están localizadas en Madrid, Valencia, Bilbao, Alacante, Murcia, Vitoria, Málaga e Galicia.

A nova tenda ‘A Conserveira’ está situada na localidade de Saint Germain en Laye, ao oeste de París. Concretamente na Rue du Vieil Abreuvoir, unha localización excelente ao ser unha das súas rúas principais.

No establecemento parisiense, os consumidores poderán atopar toda a variedade de Frinsa. En primeiro lugar, poderán adquirir todos os produtos tradicionais da marca, unha gama gourmet de máximacalidad con produtos como mariscos das Rías Galegas, ventresca, polbo, pescada ou bacallau, entre outros.

Ademais, a tenda conta coa súa gama premium Proteína Natural, a liña de produtos máis ‘ healthy’ e natural de conservas de peixe e carne. Como novidade, Frinsa oferta produtos de Minerva e Góndola, marcas portuguesas que tamén pertencen ao grupo e que elaboran produtos como conservas de peixe, destacando anchoas, sardiñas ou o atún.