Loa o peixe e o marisco de Ribeira no xornal “El Día de Valladolid”

30 Xuño 2019

20190629.- O xornal vallisoletano dedica na súa edición da pasada fin de semana unha reportaxe o “Restaurante El Olivo” da capital castelllanoleonesa. O seu cociñeiro Cesar Martínez destaca o peixe e o marisco de Ribeira o que recurre a diario para satisfacer os seus clientes. O prestixioso cociñeiro salienta a calidade da nosa pesca e o xeito en que é tratado. A reportaxe aparece no xornal e pódese ver no enlace do xornal siguiente na páxina 30

Outros artigos

Ribeira honrará as redeiras polo Día Internacional da Muller do Mar

O día 18 de maio celebrarase o Día Internacional da Muller no sector marítimo e Ribeira quere festexalo rendendo homenaxe ás mulleres que fixeron posíbel, co seu imprescindíbel traballo técnico dende terra (principalmente), o desenvolvemento pesqueiro e económico de...

+

Publicidade

Revista en papel

Opinión

O Barbanza
Resumo de privacidade

Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerche a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacénase no teu navegador e realiza funcións tales como recoñecerche cando volves á nosa web ou axudar ao noso equipo para comprender que seccións da web atopas máis interesantes e útiles.