Loa o peixe e o marisco de Ribeira no xornal “El Día de Valladolid”

30 Xuño 2019

20190629.- O xornal vallisoletano dedica na súa edición da pasada fin de semana unha reportaxe o “Restaurante El Olivo” da capital castelllanoleonesa. O seu cociñeiro Cesar Martínez destaca o peixe e o marisco de Ribeira o que recurre a diario para satisfacer os seus clientes. O prestixioso cociñeiro salienta a calidade da nosa pesca e o xeito en que é tratado. A reportaxe aparece no xornal e pódese ver no enlace do xornal siguiente na páxina 30

Outros artigos

Ribeira busca terreos para albergar o novo centro de saúde

O Concello de Ribeira buscará parcelas adecuadas no centro da cidade para a construción do novo centro de saúde. Estas parcelas deben estar ben situadas e con fácil acceso ao transporte público. Cando se sitúen, ofreceranse a Sanidade para a construción do...

+

Publicidade

Revista en papel

Opinión

“Villa de Pitanxo: quen minte aquí, señoría?”. Antón Luaces

“Villa de Pitanxo: quen minte aquí, señoría?”. Antón Luaces

Case que dous anos despois do naufraxio en Terranova do arrastreiro de Marín "Villa de Pitanxo", seguen as contradicións nas declaracións do patrón e un sobriño deste, as da casa armadora Nores, e un mariñeiro ghanés, tripulante do buque afundido a cuxas teses se...