Ribeira vai acoller este mes de maio un curso de 16 horas de elaboración de alimentos fermentados con produtos agroecolóxicos, organizado polo Sindicato Labrego Galego e COAG os días 9, 16, 23 e 30 de maio (horario de 15:30h a 19:30h), no Mercado Municipal (av. do Malecón, 39, 15960 Ribeira, A Coruña).
A actividade conta co financiamento do Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación (MAPA) e a colaboración de Sachos á rúa. Datos de información e contacto: compostela@sindicatolabrego.gal e/ou 699 924 632. Prazo de inscrición aberto até o vindeiro luns 6 de maio.
Días: 9, 16, 23 e 30 de maio. Quen precise máis datos sobre o curso pode solicitalos na conta compostela@sindicatolabrego.gal e no teléfono 699 924 632.
O curso está dirixido a persoas traballadoras, autónomas e desempregadas.
A data límite de inscrición é o 6 de maio.