Ribeira acolle en maio un curso de 16 horas de duración sobre elaboración de alimentos fermentados e agroecolóxicos

30 Abril 2024

Ribeira vai acoller este mes de maio un curso de 16 horas de elaboración de alimentos fermentados con produtos agroecolóxicos, organizado polo Sindicato Labrego Galego e COAG os días 9, 16, 23 e 30 de maio (horario de 15:30h a 19:30h), no Mercado Municipal (av. do Malecón, 39, 15960 Ribeira, A Coruña).

A actividade conta co financiamento do Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación (MAPA) e a colaboración de Sachos á rúa. Datos de información e contacto: compostela@sindicatolabrego.gal e/ou 699 924 632. Prazo de inscrición aberto até o vindeiro luns 6 de maio.

Días: 9, 16, 23 e 30 de maio. Quen precise máis datos sobre o curso pode solicitalos na conta compostela@sindicatolabrego.gal e no teléfono 699 924 632.

O curso está dirixido a persoas traballadoras, autónomas e desempregadas.

A data límite de inscrición é o 6 de maio.

Outros artigos

Publicidade

Revista en papel

Opinión

“Toda la noche remando…”. José Castro López

“Toda la noche remando…”. José Castro López

Es difícil saber si la derrota de los partidos independentistas catalanes generó en susdirigentes, además de decepción, más frustración que reflexión, pero ese veredicto delas urnas evoca el dicho popular “toda la noche remando para morir en la orilla”.Después de...