O polbo crocante do Restaurante Pepe do Coxo (Freixo), gañador o II Concurso En Outes de Tapas

10 Decembro 2023

A semana pasada o Concello de Outes deu a coñecer a tapa gañadora da II edición do #enOutesdeTapas, certame local impulsado co obxectivo de reivindicar a gastronomía do municipio e visualizar e dinamizar o bo facer do sector hostaleiro. A tapa mellor valorada e que recibiu o premio conxunto dos membros do xurado e dos participantes foi o Polbo crocante (Pulpo crujiente) do Restaurante Pepe do Coxo, do Freixo.

Segundo informou o Concello, nesta edición servíronse case 5.500 tapas (o dobre que o ano pasado) e cunhas valoracións moi altas, tanto por parte dos participantes coma dos membros do xurado.

Dende o Goberno local agradeceron a participación e implicación dos dez locais participantes (Asador Albatros, A de Vila, Pepe do Coxo, Taboleiro, John Turkey, A Nosa Taberna, Casa Amanda, Hostal Viña, Bar O Chouto e Restaurante Fera) o esforzo que fixeron “para mostrar o bo facer gastronómico de Outes”.

Outros artigos

Venres con chuvascos e baixa das temperaturas. Temporal no mar

Na xornada do venres seguimos en zona de chuvascos que veñen tras a fronte e que serán localmente treboentos e acompañados de sarabia, ó que hai que engadir a chegada dunha masa de aire polar marítima que fará que algún deses chuvascos sexan de neve, coa cota arredor...

+

Publicidade

Revista en papel

Opinión

“Reto astrolabio”. Alberto Barciela

“Reto astrolabio”. Alberto Barciela

El mar merece respeto, aun así reclama y admite audacias, quizás motivadas por el horizonte casi infinito. El ser humano, en la búsqueda de sí mismo, de completar inquietudes y afanes, de responder a su curiosidad, acepta con gusto el reto de los nuevos rumbos,...